Wine Experience Center: een duik in de wereld van duurzame wijnbouw

Wijnrestaurant op het Land, het succesvolle initiatief dat een aantal jaren geleden werd bedacht om (Zuid) Limburg nadrukkelijker op de kaart te zetten als wijnregio van de toekomst, kreeg dit jaar alweer een vierde editie. Bijna vier weken lang kon er deze zomer weer volop genoten worden.

Nieuw dit jaar was het Wine Experience Center, een unieke belevingsruimte binnen Wijnrestaurant op het Land, gewijd aan het verhaal van duurzame wijnbouw in de Euregio Maas-Rijn. Hier werden gasten ondergedompeld in de geschiedenis, vinificatie, toekomst en vele andere aspecten van de wijnbouw. Een informatieve en entertainde ontdekkingstocht doorheen de wijnbouw.

Hierbij enkele sfeerbeelden.

 

Bedankt aan alle bezoekers voor jullie interesse. Dank verder aan de partners die hebben bijgedragen aan het succes van het Wine Experience Center.

Het Wine Experience Center werd gerealiseerd met steun van Maurice Warnier (Vinteur) en EMR Wine, een Interreg Euregio Maas-Rijn project gesubsidieerd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling. Het project EMR Wine is een samenwerking tussen Hogeschool PXL (expertisecentrum PXL Innovatief Ondernemen), CPFAR – Centre Provincial de Formation en Agriculture et Ruralité, Yuverta en proefcentrum PC Fruit.

Wenst u graag meer te weten of heeft u interesse in een samenwerking, aarzel dan niet om uw EMR-wine team te contacteren: info@emrwine.eu

Laatste nieuws item

Volg ons op social